← Back

Comsel System ja Sinfra solmivat puitesopimuksen

Comsel System Oy ja ruotsalainen Sinfra (Svensk Inköpscental för Infrastruktur Ekonomisk förening) ovat solmineet puitesopimuksen sähkömittareiden toimituksesta, sisältäen näihin liittyvät tuotteet ja palvelut. Comsel System on yksi valituista toimittajista joka sopimuksen kautta toimittaa sähkömittareita ja älykkään energiamittauksen ratkaisuja Sinfran jäsenille.

Puitesopimuksen kautta ruotsalaiset energiayhtiöt voivat helposti tilata energiamittauslaitteita ja -palveluita. Energiamittauslaitteet ovat tässä tapauksessa sähkömittareiden lisäksi Comsel Systemin älykkäät kommunikointimodulit, kuten Comsel Oculus ja Gemini. Lisäksi sopimukseen kuuluu Comsel Service Hub -palvelu energiatietojen keruuseen ja tallennukseen. Palvelulla käsitellään ja hallitaan energiatietojen lisäksi myös mittausyksiköitä ja siihen liittyvää infrastruktuuria.

Kaikki Comsel Systemin ratkaisut vastaavat tulevaisuuden tarpeita energiatehokkuuden parantamiseksi. Täytämme ruotsalaisen Energimarknadsinspektionen-organisaation (Ei) vaatimukset. Lisäksi ratkaisut tukevat Ruotsin SvK:n (Svenska Kraftnät) tulevan datahubin vaatimuksia, Suomen datahubin ollessa yhtälailla toteutumassa. Comsel Systemin tuotteet ja palvelut ovat suunniteltuja toimimaan parhaalla mahdollisella palvelutasolla. Ratkaisut perustuvat 100% avoimiin standardeihin, parhaaseen mahdolliseen tietoturvaan ja tukevat GDPR-vaatimuksia. Comsel tarjoaa ratkaisuja ja tuotteita sähkön, kaukolämmön, veden ja kaasun mittauksiin kuten myös kiinteistöjen erilaisiin energiamittaustarpeisiin.

Sinfra, Svensk Inköpscentral för Infrastruktur Ekonomisk förening, (ruots) on ruotsalainen hankintakeskus joka toteuttaa kestävän kehityksen hankintoja jäsenilleen. Organisaation liikevaihto on vuosittain noin 900 MKr. Sinfra edustaa jäseniään jotka operoivat sähkön, kaukolämmön sekä LVI:n alueilla. Toiminnan tarkoitus on tarjota jäsenille tuotteita ja palveluita tekemällä puitesopimuksia eri toimittajien kanssa ja täten helpottaa jäsenien toimintaa. Visiona on olla luonnollinen osa jäsenten ostotoiminnassa ja luoda jäsenille tehokkuutta sekä turvallisuutta yhdessä parhaalla mahdollisella teknologialla.

COMSEL SYSTEM OY

Comsel System tarjoaa sähkön, kaukolämmön, veden, kaasun ja kiinteistöalan älykkäitä mittausratkaisuja. Yhtiö on perustettu Suomessa 1989 ja sillä on vankka kokemus energia-alan etäluentaprojekteista. Comsel System on toimittanut yli 1 miljoonaa TCP/IP-älymittauspistettä pohjoismaiden energiamarkkinoille, joista suurin osa on asennettu Ruotsiin. Ratkaisut käsittävät aivan uusia tuotteita seuraavan sukupolven älymittaukseen, pohjautuen moderniin, standardisoituun, turvalliseen ja kustannustehokkaaseen arkkitehtuuriin. Järjestelmät hyödyttävät kaikkia markkinoiden toimijoita ja tuovat loppukäyttäjille aivan uudet mahdollisuudet energiatehokkuuden parantamiseksi.

SINFRA EK. FÖR.

Sinfra on jäsenten omistama yhdistys joka päätoimenaan hoitaa toimitussektoreiden tuotteiden ja palveluiden hankinnat. Sinfran hankinnat helpottavat jäsenten toimintaa, sillä jäsen voi tehdä hankinnat suoraan Sinfran olemassa olevista puitesopimuksista. Organisaation liikevaihto on vuosittain noin 900 MKr. Sinfra edustaa jäseniään jotka operoivat sähkön, kaukolämmön sekä LVI:n alueilla.

YHTEYSHENKILÖT

Kristian Heimonen, toimitusjohtaja, Comsel System Oy
Puh: +358 50 383 0001

Tony Doganson, toimitusjohtaja, Sinfra Ek. För.
Puh: +46 8 525 099 42